Sulm aktual ndaj gazetares Sonila Musai, 08.02.2022, Tirane

  0
  128
  Shteti AL
  Emri dhe mbiemri Sonila Musai
  Gjini Female
  Data 08/02/2022
  Qyteti Tirana
  Lloj i incidentit
  Emri i Medias Ora New
  Burimi https://www.oranews.tv/vendi/gazetarja-e-ora-news-u-largua-me-force-nga-policia-te-5-maji-reagojne-repo-i1029231
  Përfundimi ligjor Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po

  Sonila Musai, u tërhoq me dhunë nga policia teksa raportonte live protestën e banorëve shqiptar kundër prishjes së banesave të tyre në lagjen “5 Maji” në Tiranë.

  Ky është rasti i dytë këtë muaj që policia ndërhyn dhe cenon punën e gazetarëve të Ora News gjatë ushtrimit të detyrës.