Gjuhë kërcënuese ndaj gazetarit, Arlind Sadiku, Gjilan, 04.05.2022

  0
  160
  Shteti KO
  Gjini Mashkull
  Data 04/05/2022
  Qyteti Gjilan
  Lloj i incidentit Kërcënime tjera ndaj gazetarëve
  Nga kush Nga personat publik
  Shkelësi / i dyshuari Mervan Bejtullahu
  Lloji i medias: Online
  Emri i Medias ArtMotion
  Burimi Facebook
  Emri i shkelësit / të dyshuarit Mervan Bejtullahu
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Për AGK-në, një gjuhë dhe sjellje e tillë është e papranueshme dhe e pamundëson raportimin e gazetarit nga vendi i ngjarjes. AGK-ja gjithashtu kërkon nga Federata e Futbollit e Kosovës – FFK, të marrë masa ndaj gjyqtarit Bejtullahu.
  Gazetari Arlind Sadiku ka raportuar sot në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës se është kërcënuar nga gjyqtari, Mervan Bejtullahu.
  Sipas Sadikut, Bejtullahu e ka kërcënuar haptazi para ndeshjes Gjilani – Drita, duke i thënë se “veç jemi në Gjilan, se t’ishim kanë në Prishtinë, t’kisha kallxu”.
  Për AGK-në, një gjuhë dhe sjellje e tillë është e papranueshme dhe e pamundëson raportimin e gazetarit nga vendi i ngjarjes.
  AGK-ja gjithashtu kërkon nga Federata e Futbollit e Kosovës – FFK, të marrë masa ndaj gjyqtarit Bejtullahu.