Gjuhë linçuese ndaj portalit Jepi Zë, Mitrovicë, 31.08.2021

  0
  225
  Shteti KO
  Emri dhe mbiemri Jepi Ze
  Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur)
  Data 31/08/2021
  Qyteti Mitrovice
  Lloj i incidentit Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve
  Nga kush Nga zyrtarët publik
  Lloji i medias: Online
  Emri i Medias Jepi Ze
  Burimi Facebook
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës - AGK, dënon ashpër bojkotin dhe linçimin e gazetarëve dhe medieve nga Lëvizja Vetëvendosje. Thirrja për bojkot ndaj portalit lokal dhe gjuha e përdorur ndaj disa gazetarëve është linçim që cenon seriozisht sigurinë e tyre. AGK-ja fton këtë parti politike që të distancohet nga gjuha denigruese ndaj gazetarëve dhe mediave, e përdorur nga dega e saj në Mitrovicë.

  Dega e partisë politike Lëvizja Vetëvendosje në Mitrovicë, ka linçuar gazetarë dhe media të caktuara, duke nisur nga portali lokal “Jepi Zë”.

  Akuzat e partisë në pushtet se ky portal është në shërbim të një partie tjetër politike janë të papranueshme.

  Thirrja për bojkot ndaj portalit lokal dhe gjuha e përdorur ndaj disa gazetarëve është linçim që cenon seriozisht sigurinë e tyre.

  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, fton këtë parti politike që të distancohet nga gjuha denigruese ndaj gazetarëve dhe mediave, e përdorur nga dega e saj në Mitrovicë.