Kërcënim kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, ekipi i Klan Kosova, Mitrovicë, 03. 11. 2019.

  0
  119
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

   

  Një familjar i Imamit Sead Bejta nga Zhabari – Mitrovicë, ka kërcënuar ekipin e Klan Kosovës, derisa ishin duke e realizuar një storie ku imami Sead Bejta dhe një grua S. B. ishin protagonist.

  ” Nëse publikohet vetëm një sekuencë për këtë rast, ose ti ose unë do të jemi mi tokë”, u ka thënë ai ekipit të Klan Kosovës.

  Ky është një sulm me jetë dhe rasti më i rrezikshëm në Kosovë deri më tani që nga Janari i vitit 2019. Gazetarja e cila ishte anëtare e ekipit, ka njoftuar AGK se nuk e ka paraqitur rastin zyrtarisht në polici vetëm për të shmangur rrezikun dhe për të mos e tensionuar situatën.