Kërcënim tjetër ndaj gazetarëve, Bekim Kabashi, Rahovec, 12. 03. 2020.

  0
  94
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Drejtori i Gazetës Online “Reporteri” – Bekim Kabashi është kërcënuar nga biznesmeni Latif Kryeziu.

  Latif Kryeziu i cili është pronar i një kompanie të derivateve, përmes mesazheve telefonike ka kërcënuar gazetarin Bekim Kabashi.  Ai i është drejtuar gazetarit me fjalët “Mjer ju çka keni me përjetu”, dhe pastaj i kanë kërcënuar edhe përmes thirrjeve telefonike në redaksi. Më pas, i njëjti i ka shkuar në shtëpinë e prindërve të tij, bashkë me një person tjetër dhe i ka kërcënuar.

  Bazuar në të dhënat e Gazetës Reporteri, ngjarja ka të bëjë me artikull “Pikat e karburanteve SHELL Kosova nuk shesin derivate të gjigantit holandez ‘SHELL’“, të cilin e ka publikuar disa ditë para kërcënimit.

  Rasti është denoncuar në polici dhe është në fazën e hetimeve.