Kërcënim tjetër ndaj gazetarëve, Fidan Jupolli, 15.04.2020.

  0
  120
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Moderatori dhe gazetari i Televizionit 7 – Fidan Jupolli përmes rrejteve sociale ka marrë mesazhe kërcënuese, të cilat lidhen me punën e tij.

  Bazuar në njoftimin për Asociacionin e Gazetarëve të Kosovë – AGK, Jupolli ka treguar se vazhdimisht është duke marrë mesazhe kërcënuese. Sipas tij, në to shkruhet se do ta likuidojnë, apo dëbojnë nga Kosova. Kësi mesazhesh ka marr po ashtu gjatë kohës kur po intervistonte Ministren e Drejtësisë – Albulena Haxhiu. Gazetari Jupolli e ka paraqitur rastin në polici.

  AGK ka reaguar publikisht për këtë rast dhe i ka kërkuar organeve kompetente të hetojnë rastin dhe të sjellin para drejtësisë autoret e kërcënimit.