Kërcënim verbal, Arbana Xharra, Prishtinë, 10.04.2017

  0
  96
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Kryeredaktorja e së përditshmes, Zëri Arbana Xharra ka raportuar në polici një kërcënim që i është bërë përmes grafiteve – shenjë kryqi me ngjyrë të kuqe – në murin afër derës së banesës dhe një tjetër te garazha e saj  nga persona të panjohur. Ky kërcënim ndërlidhet me punën e saj që raporton në fushën e radikalizmit dhe ekstremizmit Islam në vend.