Kërcënim verbal, Refki Alija, 16.11.2017, Prizren

  0
  111
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Gazetari nga Prizreni, Refki Alija është kërcënuar verbalisht nga një zyrtar i komunës së Prizrenit. Ky zyrtar në prani të tre zyrtarëve tjerë i ka thënë gazetarit se do ta shkatërroj atë dhe familjen e tij.