Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Arbana Xharra, Prishtinë, 23.02.2017

  0
  83
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Kryeredaktorja e së përditshmes Zëri, Arbana Xharra është kërcënuar nëpërmjet facebook-ut nga një individ i quajtur Ebu Duxhane i cili i ka postuar një foto ku shihet një njeri pa kokë dhe lidhet me luftën në Siri. Duxhane po ashtu ka shkruajtur “Ta dish se ne do të të gjejmë” dhe “Ne e dimë se sa i do fëmijët e tu”. Policia e Kosovës është duke e hetuar rastin.