Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Artan Haraqija, Prishtinë, 17.09.2014.

  0
  94
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Shkelësi / i dyshuari a:0:{}
  Lloji i medias: a : 1
  Prokurori Publik a:0:{}
  Emri i shkelësit / të dyshuarit s:6:"a:0:{}";
  Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit: a:0:{}
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Gazetari i portalit “Indeksonline”,Artan Haraqija ka njoftuar Asociacionin e Gazetarëve se është kërcënuar me vdekje përmes mesazheve të ndryshme pas paraqitjes së tij në emisionin “Rubikon” të KTV-së, ku u diskutua për ekstremizmin fetar. Kjo nuk është hera e parë që gazetari Artan Haraqija është kërcënuar në forma të ndryshme për qëndrimet e tij publike lidhur me radikalizmin fetar në Kosovë.