Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Driton Latifi, Prishtinë, 22.11.2015

  0
  126
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Prokurori Publik a:0:{}
  Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit: a:0:{}
  Kryerësi I veprës është liruar, arsyetimi: a:0:{}

  Më 22 nëntor 2015, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, ka pranuar me shqetësim njoftimin se persona të panjohur kanë kërcënuar me jetë, gazetarin Driton Latifi. Latifi, në tri ditët e fundit ka marrë tri kërcënime verbale dhe përmes mesazheve telefonike, nga persona të panjohur, lidhur me punën e tij si gazetar sportiv.