Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Irfan Maliqi, Viti, 08. 05. 2019.

    0
    75

    Përmes dy llogarieve të rreme në Facebook, është kërcënuar Irfan Maliqi, gazetarë në “Plus Televizion”. Ai kishte shkruar dy artikuj për gratë e kthyera nga konflikti në Siri dhe një tjetër për fenomenin e vjedhjeve që kanë ndodhur kohëve të fundit në qytetin e Vitisë. Për këto shkrimi, ai është përmes dy mesazheve. Njëri nga të dyshuarit është i njohur për Policinë e Kosovës, kurse tjetri jo.