Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Leonard Kërquki, Prishtinë, 24.10.2016.

    0
    59

    Më 24 tetor, 2016, gazetari i gazetaexpress.com, Leonard Kërquki ka pranuar me dhjetëra kërcënime me vdekje pas publikimit të dokumentarit “Gjahu në UÇK”.