Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, PERISKOPI & INDEKSONLINE, Tetovë 13. 01. 2019

  0
  167
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Emir Hamzai gazetar nga Tetova – Maqedoni, ka bërë thirrje publike për të masakruar gazetarët e portaleve PERISKOPI dhe INDEKSONLINE në stilin e “Charlie Hebdo”, që kishte ndodhur në Francë vite më parë.  Pronari i medias ku punonte gazetari Emir Hamzai sipas burimeve te AGK-se ka nisur procedura ligjore ndaj tij.