Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve, Zekirja Shabani, Gentiana Hasani, Prishtinë, 02.03.2016

    0
    71

    Pronari i “Ambienti-G”, Gani Mlinaku sot ka kërcënuar përmes telefonit redaktorin Shabani, njëherësh kryetar i Asociacionit të Gazetarëve të Kosovës dhe gazetaren Hasani, duke kërkuar prej tyre që ta heqin shkrimin, në të kundërtën, siç ka thënë, do t‘i qërojë hesapet fizikisht.