Kërcënime tjera ndaj gazetarëve, Alban Selimi, Gjilan, 17.03.2015.

  0
  76
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Me 17.03.2015 Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), është shumë i shqetësuar me trajtimin jo profesional që policia e Kosovës i ka bërë gazetarit të gazetës “Zëri” Alban Selimi. Ai deklaron se gjatë kalimit kufitarë në Muçibabë policët kufitarë kanë ofenduar dhe trajtuar në mënyrë jo profesionale, duke e ndalur dhe kontrolluar në mes të rrugës pa ndonjë arsye, derisa ai po udhëtonte si gazetarë për realizimin e një storie hulumtuese.