Kërcënime tjera ndaj gazetarëve, Liridon Llapashtica, Prishtinë, 11.09.2014

  0
  101
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Shkelësi / i dyshuari a:0:{}
  Prokurori Publik a:0:{}
  Emri i shkelësit / të dyshuarit s:6:"a:0:{}";
  Kryerësi I veprës është liruar, arsyetimi: a:0:{}

  Me 11 shtator 2014 është kërcënuar fizikisht nga persona të prezantuar si zyrtarë të Policisë së Kosovës. Gazetarit Liridon Llapashtica, derisa po kthej në shtëpi, rreth orës 18.30, në rrugën “Sali Nivica” në lagjen Kodra e Diellit, dy persona me një automjet me targa të njohura për policinë, ia kanë bllokuar rrugën duke e fyer dhe kërcënuar lidhur me raportimet e tij.