Kërcënime tjera ndaj gazetarëve, Paulina Nushi Muhaxhiri, Prishtinë, 11. 09. 2019.

  0
  131
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

   

  Paulina Nushi, gazetare e Gazetës Jeta në Kosovë, është fyer dhe i është denigruar personaliteti i saj nga mjeku i Qendrës Klinike Universitare të Kosovës, – Sejdullah Mahmuti.

  Gazetarja Nushi ka provuar ta kontaktoj mjekun Mahmuti, për ta pyetur në lidhje me akuzën e Prokurorit të Shtetit, që i kishte bërë atij. Ai nuk është lajmëruar në telefon dhe më pas gazetarja i ka shkruar mesazh. Pas publikimit të artikullit, ai e ka thirru në telefon dhe e ka fyer.

  “Përkundër që e patëm aktakuzën ne donim t’i japim mundësinë për ta thënë fjalët e vet. Sot në mëngjes më telefonoi, bërtitke, dhe nuk e mora seriozisht deri në momenti kur filloi me thanë që ‘kjo do të kthehet në fëmijët tu’. Ne nuk duhet të trajtohemi në këtë formë, kjo është e papranueshme. Ja shpjegova që ke të drejtën tënde me fol dhe nëse ke ndonjë qëndrim apo reagim mund ta dërgosh në redaksi, ai prapë refuzoi”, tha Nushi Muhaxhiri.