Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale, Berat Buzhala, Pejë, 05.03.2015.

  0
  86
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Shkelësi / i dyshuari a:0:{}
  Lloji i medias: a : 1
  Prokurori Publik a:0:{}
  Emri i shkelësit / të dyshuarit s:6:"a:0:{}";
  Kryerësi I veprës është liruar, arsyetimi: a:0:{}
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Kompania vendore Devolli ka kryer një fushatë ofenduese ndaj drejtorit të portalit gazetaexpress.com, Berat Buzhala. Posterët përmbanin fotografi të një gomari me mbiemrin e gazetarit por e shkurtuar në “Buzha’l”. Fushata denigruese ka filluar pas një seri të shkrimeve të portalit rreth cilësisë së dyshuar të grurit që importonte kompania.