Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale, Gazeta Express, Prishtinë, 22. 08. 2019.

  0
  102
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1

   

  Partia Demokratike e Kosovës ka sulmuar Gazetën Ekspres përmes një komunikate për shtyp. Në të PDK i  ka bërë thirrje qytetarëve të Kosovës që të mos marrin në konsideratë lajmet e publikuara nga Gazeta Express. Sulmi i PDK bëhet edhe më i papranueshëm  duke thënë se;  “Kjo web-faqe tashmë një kohë është futur në këtë valle me mision të qartë të goditjes së PDK-së me një armiqësi të pakuptueshme. Prandaj, ne u bëjmë thirrje të gjithë qytetarëve të Kosovës që t’i marrin me rezervë lajmet e Gazetës Express”