Natasha Stojanovska, physical attack, Skopje, 27.04.2017

    0
    104

    Додека известувала во врска со инцидентот во Собранието на РМ, новинарката Душица Мрѓа била нападната од страна на демонстрантите додека се криела во една од собите во собранието. Нападот резултирал со повреда на главата.