Pengim në detyrë ndaj ekipit të Klan Kosova, Drenas, 18.08.2021

  0
  144
  Shteti KO
  Emri dhe mbiemri Ekipi i Klan Kosova
  Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur) Durim Xhema, Nita Krasniqi dhe Kushtrim Bekolli
  Data 18/08/2021
  Qyteti Drenas
  Lloj i incidentit Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve
  Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
  Shkelësi / i dyshuari Publiku
  Lloji i medias: Elektronike
  Emri i Medias Klan Kosova
  Burimi Klan Kosova
  Emri i shkelësit / të dyshuarit Publiku
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? AGK-ja është e shqetësuar me pengimin në detyrë të gazetarëve të këtij televizioni, dhe pret nga publiku i përgjithshëm që të respektojë punën e medias, sidomos kur ajo kryhet në pronë publike, dhe me lejet përkatëse.

  Emisioni veror i televizionit Klan Kosova, që po transmetohej direkt nga Drenasi është ndërprerë, të mërkurën mbrëma. Deri tek ndërprerja ka ardhur pasi që në drejtim të moderatorëve të emisionit po hidheshin gjësende nga publiku, që përbëhej kryesisht nga fëmijë.

  AGK-ja është e shqetësuar me pengimin në detyrë të gazetarëve të këtij televizioni, dhe pret nga publiku i përgjithshëm që të respektojë punën e medias, sidomos kur ajo kryhet në pronë publike, dhe me lejet përkatëse.