Sulm aktual ndaj gazetarëve, Saranda Ramaj, Prishtinë, 28. 12. 2018.

    0
    81

    Gazetares Saranda Ramaj  i është konfiskuar telefoni nga ana e  pjestarëve të policisë, pa urdhër të gjykatës. Ramaj u ndalua nga policia gjatë raportimit për procesin gjyqësor “Syri i Popullit”. Konfiskimi i mjeteve të punës së gazetarëve, është shkelje e rëndë e nenit 4, 5 dhe 6 e Ligjit për Mbrojtjen e Burimeve të Gazetarisë dhe nenit 10 të Konventës Europiane për të Drejtat e Njeriut.