Sulm aktual ndaj reporterit Gent Shkullaku, 24/05/2022, Tirane

  0
  130
  Shteti AL
  Emri dhe mbiemri Gent Shkullaku
  Gjini Male
  Data 24/05/2022
  Qyteti Tirana
  Lloj i incidentit
  Emri i Medias Dosja.al
  Burimi https://dosja.al/aktualitet/policia-i-mori-aparatin-shkullaku-per-dosjaal-me-thane-fshi-fotot-po--i216950?fbclid=IwAR3ByKhceBbGZtWuWADBnaeAu3exz8eE6QX_PiZ_8uOymv6g3Ryh0EDlHmk
  Përfundimi ligjor Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po

  Gent Shkullaku, fotoreporteri i Light Studio Agency (LSA) është personi që është dhunuar një natë më parë nga efektivët e Policisë së Shtetit teksa ishte në terren e shkrepte foto nga përplasja mes uniformave të shtetit e huliganëve.

  Shkullaku shprehet se ka qenë në krye të detyrës në momentin që efektivët i kanë kërkuar të mos shkrepte më foto pasi në këtë mënyrë po ‘nxinte’ imazhin e Shqipërisë dhe i kanë marrë aparatin. Pas një komunikimi të reporterit me zëdhënësin e policisë së Shtetit, efektivët ia kanë kthyer aparatin Shkullakut, por me një kusht, të mos bënte më foto e të fshinte ato që kishte.