Sulm fizik ndaj gazetares Laura Kerolli dhe kameramanit Ardijan Shala, Leposaviq, 16.06.2023

  0
  98
  Shteti KO
  Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur) Laura Kerolli dhe Ardijan Shala
  Data 16/06/2023
  Qyteti Leposaviq
  Lloj i incidentit Sulmet aktuale ndaj gazetarëve
  Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po

  Ekipi i portalit IndeksOnline i përbërë nga gazetarja, Laura Kerolli, dhe kameramani, Ardijan Shala, janë sulmuar fizikisht sot në Leposaviq.

  Kerolli dhe Shala kanë marrë lëndime trupore, ndërsa po ndiqeshin dhe sulmoheshin nga protestues serbë.

  Vetëm gjatë ditës së sotme, deri tani në Asociacionin e Gazetarëve të Kosovës, janë raportuar pesë raste të sulmeve fizike në drejtim në ekipeve të mediave shqip-folëse.

  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës u bën thirrje kolegëve gazetarë që ta prioritizojnë mirëqenien e tyre.