Sulme ndaj mediave dhe organizatave mediatike, 20.03.2022, Tirane

  0
  145
  Shteti AL
  Emri dhe mbiemri Shqiptarja.com, Report Live
  Gjini Group
  Data 20/03/2022
  Qyteti Tirana
  Lloj i incidentit
  Emri i Medias https://shqiptarja.com/home
  Burimi https://shqiptarja.com/home
  Përfundimi ligjor Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po

  Mbrëmjen e fundit në Tiranë, portalet Shqiptarja.com dhe Report Live ndaluan funksionimin për disa orë për shkak të një sulmi kibernetik. Pronari i mediave është gazetari italian Carlo Bolino.