Sulm ndaj ekipit të KALLXO, Zveçan, 31.05.2023

  0
  58
  Shteti KO
  Gjini Grup (emëro anëtarët nëse është e mundur)
  Data 31/05/2023
  Qyteti Zveçan
  Lloj i incidentit Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale
  Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
  Lloji i medias: Online
  Emri i Medias KAXLLO
  Burimi KALLXO
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, u bën thirrje kolegëve gazetarë, kameramanë e fotoreporterë, që të kenë kujdes të shtuar gjatë raportimit, dhe në asnjë mënyrë të mos rrezikojnë sigurinë e tyre për hir të raportimit.

  Një sulm tjetër është shënuar gjatë ditës së sotme ndaj veturës së ekipit të kallxo.com, në Zveçan.

  Në fotografitë e publikuara nga media, shihet se protestuesit lokalë i kanë thyer xhamat veturës, e që fatmirësisht nuk ka të lënduar

  Ky shënon sulmin e 17 ndaj medieve që po raportojnë nga komunat veriore të Republikës së Kosovës, që nga dita e hënë.

  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës, u bën thirrje kolegëve gazetarë, kameramanë e fotoreporterë, që të kenë kujdes të shtuar gjatë raportimit, dhe në asnjë mënyrë të mos rrezikojnë sigurinë e tyre për hir të raportimit.