Sulm ndaj ekipit të RTV Dukagjinit, Mitrovicë e Veriut, 10.12.2022

  0
  84
  Shteti KO
  Emri dhe mbiemri Doruntina Bylykbashi
  Gjini Femër
  Data 10/12/2022
  Qyteti Mitrovice e Veriut
  Lloj i incidentit Sulmet aktuale ndaj gazetarëve
  Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
  Lloji i medias: Elektronike
  Emri i Medias RTV Dukagjini
  Burimi RTV Dukagjini
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Ky është sulmi i dytë brenda dy ditësh ndaj ekipeve të cilat po raportojnë nga veriu i Mitrovicës. Andaj, AGK-ja u bënë sërish thirrje institucioneve kompetente që të marrin masa për të siguruar gazetarët gjatë raportimeve të tyre.

  Ekipi i RTV Dukagjinit është sulmuar mbrëmjen e sotme, me eksploziv përgjatë raportimit drejtpërdrejt të gazetares, Doruntina Bylykbashi,në pjesën veriore të Kosovës.

  Ky është sulmi i dytë brenda dy ditësh ndaj ekipeve të cilat po raportojnë nga veriu i Mitrovicës. Andaj, AGK-ja u bënë sërish thirrje institucioneve kompetente që të marrin masa për të siguruar gazetarët gjatë raportimeve të tyre.