Sulm ndaj gazetareve, Behar Mustafa, Faton Ismaili, Kajtaz Gecaj, 22.06.2014.

  0
  82
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Shkelësi / i dyshuari a:0:{}
  Lloji i medias: a : 3
  Prokurori Publik a:0:{}
  Emri i shkelësit / të dyshuarit s:6:"a:0:{}";
  Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit: a:0:{}
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Më 22 qershor 2014, tre gazetarët janë sulmuar nga persona të panjohur gjatë një proteste në Mitrovicë që protestonin kundër vendosjes së barrikadës në urën mbi lumin Ibër që ndan  dy anët etnike të qytetit. Ka pasur edhe përleshje në mes protestuesve dhe policisë. Gazetarët, Behar Mustafa nga Balkan Investigative Reporting Netëork (BIRN), Faton Ismaili nga portali Gazeta Express dhe Kajtaz Gecaj nga gazeta Zëri janë sulmuar nga protestuesit. Mustafa u lëndua lehtë.