Sulme ndaj gazetarëve, Besiana Mulaj, Visar Salihu, Prishtinë, 03.11.2015

  0
  68
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Prokurori Publik a:0:{}
  Kryerësi I veprës wshtw dwnuar, lloji I dënimit: a:0:{}
  Kryerësi I veprës është liruar, arsyetimi: a:0:{}

  Me 3 nentor 2015, Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dënon ashpër dhunën e përdorur sot nga një pjesëtar i sigurimit privat “Rojet e Nderit”, ndaj ekipit të Radio Televizionit të Kosovës, në ambientet e Qendrës Klinike Universitare të Kosovës. Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është njoftuar se ekipi i RTK-së, i përbërë nga gazetarja Besiana Mulaj dhe xhiruesi Visar Salihu, është sulmuar fizikisht në korridorin e Qendrës Gjinekologjike në prani të zyrtares së Barnatores së QKUK-së.