Sulme ndaj gazetarëve, Blerim Uka, 26.03.2018, Mitrovicë

  0
  98
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1

  Fotoreporteri i Indeksonline, Blerim Uka është sulmuar të hënën nga një grup i personave deri sa ai ishte duke punuar në veri të Mitrovicës. Ai është sulmuar me shkopinjë dhe i janë thyer pajisjet e punës. Uka ka pranuar trajtimin mjekësor në spitalin e Mitrovicës. Situata në veri u tensionua pasi policia e Kosovës kishte arrestuar zyrtarin e qeverisë serbe, Marko Gjuriq pasi që ky i fundit nuk kishte leje paraprake nga qeveria e Kosovës për të vizituar pjesën veriore të vendit.