Sulmet aktuale ndaj gazetarëve, Enis Misini, Prishtinë 16. 06. 2019.

  0
  277
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 2
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Enis Misini teksa po ndiqte zhvillimet në nëndegën së Lidhjes Demokratike të Kosovës në lagen Mat të Prishtinës, atij i është marrë kamera dhe nuk është lejuar të xhironte një përleshje mes anëtarëve që kishte ndodhur.