Sulmet aktuale ndaj gazetarëve, Norë Kelmendi, Prishtinë, 27. 10. 2019.

  0
  121
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

   

  Me datën 27 tetor 2019, Arsim Rexhepi, pronar i një kompanie ndërtimi ka sulmuar fizikisht Norë Kelmendin, gazetare e Ekonomia Online.

  Kelmendi ishte duke e realizuar kronikën për një incident në Prishtinë, ku si rezultat i rrëshqitjes së dheut ishin dëmtuar disa vetura. Gjatë kryerjes së punës së saj është penguar nga z. Rexhepi, i cili e ka kapur nga krahu dhe me forcë e ka larguar nga vend-punishtja. Ekipi i Ekonomia Online kishte leje nga Inspektorati i Punës për të bërë xhirimin.

  Në lidhje me incidentin, Policia e Kosovës ka intervenuar dhe i ka intervistuar të dy; Arsim Rexhepin dhe Norë Kelmendin.