Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale, Adriatik Kelmendi, Prishtinë, 11.02.2016.

    0
    42

    Më 11 shkurt 2016, gazetari Adriatik Kelmendi raportoi për dëmtimin e veturës së tij private. Ai i gjeti të gjitha rrotat e veturës të shpërthyera në mëngjes. Ai ka raportuar rastin në polici.