Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale, Slobodno srpski, 30.01.2018, Çagllavicë

  0
  79
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  Webfaqja e emisionit “Slobodno srpski” është sulmuar katër herë brenda një periudhe të shkurtër kohore. Budimir Nicic, autor dhe moderator i emisionit dyshon se sulmet janë bërë për shkak të prezencës së një mysafiri të intervistuar i cili ka folur për situatën politike në veri të Kosovës.