Tjetër kërcënim ndaj gazetarëve, Gramos Zurnaxhiu, Prizren, 19.07.2019.

  0
  93
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1
  A është raportuar incidenti tek policia/autoritetet ? a : 1

  22.07.2019,  Gramos Zurnaxhiu është penguar, sulmuar dhe kërcënuar gjatë kryerjes së detyrës së tij, me datën 19.07.2019 gjatë aksionit të Inspektoratit për rrënimin e disa objekteve në kompleksin “Abi Çarshia” në Prizren. Ai është kërcënuar nga disa punëtorë të kompanisë dhe persona të panjohur.