Tjetër sulm ndaj gazetarëve, Leonard Kërquki, Prishtinë, 03. 05. 2019.

  0
  119
  Shteti
  Gjini
  Data
  Qyteti
  Lloj i incidentit
  Nga kush a : 1 : { i :
  Lloji i medias: a : 1

   

  Kryetari i Kuvendit të Kosovës dhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës Kadri Veseli i ka bërë presion Kryeredaktorit të Gazetës Express Leonard Kërquki, në lidhje me lajmin për ftesën e tij nga Gjykata Speciale në Hagë. Veseli i ka dërguar mesazh përmes aplikacionit WattsApp ku shkruan: “Ju shkoni ndaci edhe te nana Ajshe e jemja…. Ama mos harroni se njerëzit kanë familje, kanë fëmijë – nuk bon kështu. Po të flasë si Kryetar i Kuvendit të Kosovës. Jeni ka abuzoni. Vazhdoni. Mu kjo punë vec mi flladit… a po e din cka po du me thanë. Thuj atij llaposhit se unë s’ja kom shti baben në burg… E din ai… Ama dije se UCK edhe Kosovë ka me pas gjithmonë këtu”