Tjetër sulm ndaj gazetarëve, Mentor Shala dhe Ridvan Berisha, Prishtinë, 31. 08. 2019.

    0
    78

     

    Ish deputeti i Vetëvendosjes dhe ish Avokati i Popullit – Sami Kurteshi ka linçuar publikisht ish Drejtorin e Përgjithshëm të Radiotelevizionit të Kosovës (RTK) – Mentor Shala dhe Redaktorin Ridvan Berisha në lidhje me vdekjen e Astrit Deharit në burg. Përmes një postimi në llogarinë e tij në Facebook, Kurteshi i ka inkriminuar ata për rolin e tyre në këtë rast.