SNP Naši: Novine Danas su totalitarni anti-srpski medij

0
470
Source/Author: Danas

BEOGRAD, 6.12.2017. – Povodom teksta objavljenom u Danasu “Vlast podstiče fašističku atmosferu u društvu” oglasila se SNP „Naši“, koji poručuju da ovo nije prvi put da su žrtve anti-srpskih novina, kako su nazvali list Danas. U celosti prenosimo njihovo saopštenje.

„SNP Naši već godinama se nalaze na udaru krugodvojkaškog glasila “novina” DANAS, koje su sebi kao glavni cilj postavile ispiranje mozga Srbima i napade na svakog ko se protivi neoliberalnom konceptu uređenja Srbije za koji se oni zalažu. SNP “Naši” već mnogo puta bili su žrtve ovih anti-srpskih novina u kojima su nas kitili raznim epitetima počevši od “nasilnika” pa sve do “fašista” , tako da smo se i ovog jutra našli na njihovom udaru i to u tekstu “Vlast podstiče fašističku atmosferu u društvu” u kojem se pominje suđenje predsedniku SNP NAŠI zbog “Spiska srbmrzaca” i njegova oslobađajuće presuda pred Višim sudom u Beogradu.

Time se ponovo pokazalo pravo lice lista DANAS i njegovih novinara, koji bi najradije želeli da je Ivan Ivanović odmah streljan i da suđenje nije ni sprovedeno. Ako uzmemo u obzir i da je oslobođen, po novinama DANAS trebao bi da bude streljan i sudija Višeg suda jer ga je olobodio.

Novine DANAS su klasičan primer totalitarnog i anti-demokratskog medija koji nikada nije pozvao svoje političke protivnike da daju makar izjavu i da se čuje njihova strana.

Ivana Ivanovića predsednika SNP “Naši” nisu pozvali ni jednom tokom čitavog suđenja da se čuje i njegovo mišljenje čak i ako je pogrešno, i umesto da javnost prosudi i stekne svoje mišljenje o čitavom slučaju, novinari totalitarnog lista DANAS su sami sebi dali pravo da su i tužilac i sudija, ali na njihovu žalost Ivan Ivanović je i dalje živ i nije streljan.

I za kraj bi poručili zaposlenima u listu DANAS: “Ako nas izdajnici i antidemokrate kao Vi nazivaju fašistima, onda smo ponosni što smo fašisti”!