Kjo hartë paraqet shkeljet e raportuara. Për të mësuar më shumë rreth ndonjë incidenti specifik, klikoni atë në hartë apo në shiritin më poshtë. x
Search
We could not find any location
We could not understand the location
  • - Make sure all street and city names are spelled correctly.
  • - Make sure your address includes a city and state.
  • - Try entering a zip code.
Search

Rreth projektit

Platforma rajonale për avokimin e lirisë së medias dhe sigurinë e gazetarëve është një rrjet i asociacioneve të gazetarëve dhe sindikatave të mediave në vendet e Ballkanit Perëndimor, e themeluar në janar të vitit 2016 me ndihmën financiare të Bashkimit Evropian dhe në kuadër të Mbështetjes së BE-së për Rrjetet Rajonale Tematike të Programit të Organizatave të Shoqërisë Civile.

 

 

...më shumë

Raportet për sulme

Sulmet ndaj mediave dhe organizatave mediale

7

Kërcënime kundër jetës dhe lëndimeve trupore të gazetarëve

25

Kërcënime tjera ndaj gazetarëve

61

Kërcënimet kundër mediave dhe organizatave mediale

8

Sulmet aktuale ndaj gazetarëve

30

Vrasjet e gazetarëve

1

Pristina

132

LAJMET

AGK dhe NDI të përkrahur nga USAID, mbajtën punëtorinë “Gazetarët dhe Integriteti i Informacionit: Si t’i luftojmë dezinformatat gjatë procesit zgjedhor?”

PRISHTINË, 03.02.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, në bashkëpunim me Institutin Kombëtar Demokratik ...

AGK dhe UN Women mbajtën punëtoritë dy-ditore “Buxhetimi i Përgjegjshëm Gjinor”

PRISHTINË, 28.01.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, në bashkëpunim me UN Women, ka ...

Reagim ndaj gjuhës linçuese të PDK-së dhe LDK-së në drejtim të RTV Dukagjinit

PRISHTINË, 21.01.2021 – Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës – AGK, me shqetësim po e përcjellë gjuhën ...

TË GJITHA LAJMET

AKTIVITETET

SafeJournalists: Vojislav Milovancevic pranoi kërcënime me vdekje pasi artikulli i tij i referohej një rasti të përdhunimit në Fakultetin Teologjik Ortodoks

Vojislav Milovancevic, gazetar në portalin serb të lajmeve nova.rs, mori mesazhe fyese dhe kërcënuese, disa prej ...

SafeJournalists: Vojislav Milovancevic pranoi kërcënime me vdekje pasi artikulli i tij i referohej një rasti të përdhunimit në Fakultetin Teologjik Ortodoks

SafeJournalists: Zinaida Djelilovic kërcënohet nga zyrtari i lartë për të drejtat e njeriut në Bosnje e Hercegovinë

Zinaida Djelilovic është kërcënuar nga Adnan Cakalovic, zyrtar i lartë në Departamentin për Refugjatë dhe persona ...

SafeJournalists: Zinaida Djelilovic kërcënohet nga zyrtari i lartë për të drejtat e njeriut në Bosnje e Hercegovinë

SafeJournalists: Portali Juzne Vesti pranon kërcënime të tmerrshme me vdekje

Portali Juzne Vesti ka pranuar kërcënime të tmerrshme me vdekje drejtuar stafit dhe fëmijëve të tyre. ...

SafeJournalists: Portali Juzne Vesti pranon kërcënime të tmerrshme me vdekje