Gazetarët ukrainas pritën në takim njoftues Ambasadoren Nancy Soderberg – Drejtore e NDI në Kosovë

0
29

Kryetari i Bordit të AGK-së, Xhemajl Rexha, së bashku me gazetarë nga Ukraina Lyudmila Makey, Liudmyla Mekh, Serhii Shevchenko dhe Daria Meshchriakova, pritën në takim ambasadoren Nancy Soderberg – Drejtore e NDI në Kosovë.

Ambasadorja Soderberg u njoftua nga afër me kolegët ukrainas, përvojat e tyre personale e të raportuarit nga zonat e konflikteve, sfidat që kanë hasur përgjatë këtij rrugëtimi, njëherësh diskutuan edhe mundësitë për bashkëpunim.

Në takim prezent ishin edhe Drejtoresha Ekzekutive e AGK-së, Getoarbë Mulliqi Bojaj, Adea Beqaj – Zyrtare e Programit në NDI dhe Pajtim Gashi – Menaxher i Programit në NDI.