Sulm fizik ndaj gazetares, Ulpiana Emra, Suharekë, 17.09.2023

  0
  70
  Shteti KO
  Emri dhe mbiemri Ulpiana Emra
  Gjini Femër
  Data 17/09/2023
  Qyteti Suhareke
  Lloj i incidentit Sulmet aktuale ndaj gazetarëve
  Nga kush Në gazetarë nga qytetarët
  Lloji i medias: Elektronike
  Emri i Medias ArtMotion
  Burimi Klan Kosova
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Po
  Cili ishte reagimi i asociacionit të gazetarëve? Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dënon këtë sulm ndaj koleges Emra, dhe i bën thirrje Policisë së Kosovës që sa më parë të identifikojë sulmuesin/it, dhe t’i sjellë pranë drejtësisë ashtu që të marrin dënimet konform ligjit.

  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës është tejet i shqetësuar me lajmin për sulmin ndaj gazetares së ArtMotion, Ulpiana Emra.

  Emra është sulmuar nga tifozët derisa po raportonte në finalen e Superkupës në basketboll mes Trepçës dhe Pejës.

  Raportohet se gazetarja është sulmuar me shishe nga tifozët në tribunë, dhe ka marrë lëndime në trup.

  Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës dënon këtë sulm ndaj koleges Emra, dhe i bën thirrje Policisë së Kosovës që sa më parë të identifikojë sulmuesin/it, dhe t’i sjellë pranë drejtësisë ashtu që të marrin dënimet konform ligjit.