Sulmi ndaj mediave dhe organizatave mediatike, BalkanWeb, 10/10/2023, Tiranë

  0
  180
  Shteti AL
  Emri dhe mbiemri BalkanWeb
  Gjini Group
  Data 10/10/2023
  Qyteti Tirana
  Lloj i incidentit
  Emri i Medias BalkanWeb
  Burimi http://www.panorama.com.al/sulmohet-nga-hakerat-agjencia-informative-balkanweb-specialistet-e-it-po-punojne-per-rikthimin-e-faqes-ne-normalitet/
  Përfundimi ligjor Në vazhdim (rasti nuk është mbyllur)
  A është njoftuar asociacioni i gazetarëve? Jo

  Hakers të paidentifikuar kanë sulmuan portalin e njohur online, Balkanweb, duke e bërë atë të paarritshëm për mijëra lexues të tij brenda dhe jashtë vendit për disa ore gjatë oreve të para të mëngjesit të datës 10/10/2023. Pavarësisht nga kjo pengesë, ekipi i BalkanWeb ka arritur  të zgjidhur problemin, duke siguruar që sapo faqja të funksionojë sërish, lexuesit do të kenë mundësi të kenë akses në lajmet dhe përditësimet më të fundit si nga Shqipëria ashtu edhe nga e gjithë bota.